Coaching

Jeg hjælper dig gerne med at opstille en træningsplan, coacher dig til konkurrencer osv. efter dine ønsker. Med min træner-, lærer- og stresscoach-uddannelse kan jeg hjælpe dig med at forbedre din præstation.

Jeg har mulighed for at tale med dig eller hjælpe hold i forskellige sportsgrene , træningsplanlægning som at gå på banen , ONLINE samtale og hjælpe til med fortælle om forskellige militarybaner. Støtte dig eller dit hold med mange gode idëer og tanker om hvordan din stævneplanlæggelse og mål kan laves eller ordnes er en av mange gode ting jeg kan. Nogle gange har forældre også brug for hjælp til at hvide, hvordan de skal håndtere deres hest ( børn) i forskellige situationer, når de er ude at konkurrere. Der er naturligvis ikke nogle dumme spørgsmål, men du skal vide, at du kan kontakte mig, hvis du har problemer. E-mail er normalt den nemmeste måde at komme i kontakt på, og det er også nemmere for mig at se en film, hvis jeg har brug for hjælp i en situation.

Her er et af de seneste projekter på Tjörn:

http://nyhetersto.se/2018/08/07/ryttarforening-bygger-terrangbana-i-valsang-mark-har-vi-men-det-behovs-pengar-till-material-och-professionell-arbetskraft/

Lyder det interessant? Kontakt mig her for at få flere oplysninger.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.