2023

velkommen

Følg min Instagram-konto Jenny’s Equestrian eller FB Jenny’s Equestrian for træning, ridetimer og stævne.

https://www.facebook.com/JennysEquestrian/

https://www.instagram.com/jennys_equestrian/

Gå til www.ljungsjogarden.se

https://www.facebook.com/ljungsjogarden/posts/pfbid0hcTHTq4skmiPLrD45nRFsTdpNvVt4JKgHXJ9AVpoH9p8AzBdYUu7DeosUQecMd89l

eller FB Ljungsjörgården for at se kursurs i 2023 maj og juni måned Træningssessioner på Hermanstorp military kan bookes privat.

Ljungsjögården Bed & Box og Jennys Equestrian inviterer dig til at deltage i military kursurs !

I forårs- og sommerferien har vi booket Hermanstorps smukke anlæg, hvor du som rytter har mulighed for at skræddersy dit perfekte træningsprogram. Vi afholder daglige træningssessioner i både springning/grundarbejde og på terrænbanen, og det er også muligt at booke en guidet ridetur med Alice i gårdens smukke omgivelser. Du vælger selv, hvor mange dage du vil deltage og hvilke træningssessioner du vil deltage i. Du kan også indlægge en hviledag med lidt tid på stranden eller en tur til Ullared shoppingcenter

Du bor på Ljungsjögården Bed & Box, som ligger lige ved siden af feriestedet, 5 minutter fra svømmeområdet og 10 minutters gang fra militarybanen Indkvarteringen omfatter sengelinned, alle måltider og forfriskninger. For personer over 18 år er det naturligvis muligt at medbringe drikke ( alkohol) efter eget valg. Hestene er opstaldet på halm, og der er paddocks til rådighed. Der er begrænset antal pladser! Hvis du kun ønsker træning, kan du kontakte Jennys Equestrian , ellers kan du kontakte Alice for at booke. Afbestilling senest 48 timer før ankomst og betaling via firmaets swish. Skriv og fortæl os kort om hesten i bookingen, så Jenny kan tilpasse grupperne efter erfaring. Angiv venligst også eventuelle allergier .

På Hermanstorp har vi adgang til en stor springbane og ridehal, begge på fiberunderlag, 3 dressurbaner og vores fantastiske terrænbane. For kursurs betales det fulde gebyr på den første dag og derefter halvdelen af gebyret på de efterfølgende dage. Medlemmer af Rideklubben har 50 % rabat på prisen.

Det er også muligt at tage Fältävlanskort til en pris på 200-300 SEK.

Velkommen til at fejre en del af sommeren med os! .
Jenny kontakt tlf. +4527898858/ mail@jennysequestrian.dk/ www.jennysequestrian.dk
Alice kontakt tlf. 0046733282320 / alice.wennerholm@gmail.com/ www.ljungsjögården.se

 

 

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.