Quintero van het Akenhof (BWP vallak f 2016 skm e Casillas van de Helle-Air Jordan Z rytter Jenny Christensen) Foto: KimC.nu by Ateni AB

Tro på dig selv – fordi jeg gør det

Military træning på Hermanstorp (Falkenberg), Lundåkra (Halmstad) og Hälle Ranch (Stenungssund) m.m. kurser bookes i Sverige hos Jennys Equestrian 004527898858 Baner i Danmark som kan lejes er de fleste af dem som Ringsted Rideklub, Ishøj, Team CEP, Søborggård m.m.

Som træner, lærer og coach arbejder jeg dagligt med mennesker og deres behov. Både i skolen og som træner er jeg en sparringspartner, og det er det, der har drevet mig som lærer i ca. 20 års tid Jeg har været coach, træner og mentor i de sidste 21 år. Jeg vil hjælpe studerende og kunder i forskellige situationer med at være deres støtte i vanskelige og lykkelige øjeblikke. Jeg ønsker at vare til stæde og vare behjælplig til rytter og hest/pony. Min baggrund i en række forskellige brancher og møder med forskellige kulturer har givet mig en bred hviden af mange ting; at håndtere forandringer og være lydhør. Jeg er en meget positiv person, som nemt kan finde nye måder og idéer til løsninger og altid udføre mit arbejde med største nøjagtighed. Jeg får ofte at vide, at min entusiasme smitter og bidrager til en bedre stemning når jeg laver mine opgaver og når jeg giver rideundervisning. Mit mål er trods alt at hjælpe mine elever med at få succes på deres egne betingelser.

Jeg har drevet projekter og ledet rideskoler med gode resultater. Sidste projekt var jeg i Kina og arbejdede som træner, så nye udfordringer for mig får mig til at føle mig stærk som person. Der er et stærkt ønske om at arbejde med personlig udvikling. Det er ikke fremmed for mig at udfordre mig selv og prøve nye ting. Hestesport er min store lidelse og det har længe været min yndlingssport. Det har lært mig at man altid kan finde en vej ud af en bestem situation, og hvis det går galt, så prøver man igen.

Jeg giver rideundervisning på engelsk, dansk, norsk og svensk. Kan lide at arbejde meget via film/video via sociale medier (eller GO PRO-kameraet, som rytteren bærer på sig under turen) Whats App – Messenger – Coaches Eye. Her kan du,I uploade dine ture, og sammen kan vi gennemgå en videoanalyse af turen. Det er også lettere at give feedback, og Skype er en god kommunikationskanal. Herunder kan du se en af mine elever køre med et kamera, og det er et fantastisk værktøj til at give feedback og skabe en god dialog med dit team.

Vil du ansætte mig som træner eller hvide mere? Kontakt mig !jenny

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.